Meditude välkomnar ny hälsoinformatiker


Meditude AB får återigen ett nytt ansikte i teamet. Efter årsskiftet tillträder Anette Guy-James sin nya tjänst som hälsoinformatiker på företaget.

Anette Guy-James arbetade tidigare med personer i behov av särkilt stöd och hade mycket kontakt med sjukvården. När hon sedan kände för att testa på något nytt ville hon göra någonting där hon kunde dra nytta av sina tidigare erfarenheter.
– Jag ville bygga på någonting nytt, så därför studerade jag hälsoinformatik på Karolinska institutet och Kungliga Tekniska Högskolan, säger Anette Guy-James.

Varför sökte du dig till Meditude?
– Jag tänker att det är en rolig och liten grupp med kollegor, där jag tror att jag kommer trivas väldigt bra. Jag har jättebra arbetskamrater redan nu men jag ser verkligen fram emot att komma in i det nya gänget. Det finns en stor utvecklingspotential och jag vill gärna vara med i företagets utveckling framåt. Många roliga uppdrag väntar.

Vilka är dina styrkor och kompetenser?
– En styrka är att jag försöker att se lösningar istället för problem. Det fungerar bra då det brukar leda till resultat. Jag är också flexibel och öppen. Jag försöker titta utifrån vårdens och patientens perspektiv.

Fakta: Anette Guy-James
Ålder: 49 år.
Familj: Sambo och en 18-årig son.
Bor: Södermalm i Stockholm.
Intressen: Träna, umgås med vänner och familj, äta god mat och resa. Trinidad och Tobago i Västindien tillhör favoritresmålen.